gustos
Secret
rețetă

Platou de brânză

Creat de
Szépvízi

Când bem vin, să-l facem cu stil: un pahar de vin bun se împerechează perfect cu un platou făcut din brânzeturi de cea mai bună calitate.

2018.01.21

Ingrediente:

  • Cașcaval Csengő
  • Cașcaval Kishavas
  • Cașcaval Árnyék
  • 150 g de miez de nucă
  • 2 mere
  • o ciorchină de struguri

Mod de preparare:

La prepararea platoului de brânză trebuie să ținem cont de felul de vin cu care dorim să-l împerechem.

Pentru vinurile albe este recomandat să servim cât mai multe tipuri de brânzeturi, iar cele cu un gust mai neutru lasă aroma vinului să fie mai dominantă.

Pentru vinurile roșii o alegere foarte bună este cheddarul, iar pentru vinuri roze brânza afumată este perfectă. Platoul se poate decora cu felii de măr, miez de nucă și struguri.

Rețete similare
Pentru că nu ne săturăm de bunătăți
  • Motivație
  • Rețetă
  • Secret

Acest desert cu trei straturi este una clasică, care combină gustul brânzei de vacă cu cel al portocalei pentru o experiență nemaipomenită.

Creat de
Szépvízi
  • Motivație
  • Rețetă
  • Secret

Acest desert simplu și răcoritor devine atât de cremos și sățios datorită iaurtului și fructelor folosite în pregătirea lui.

Creat de
Szépvízi
Povești
Produsul bun își face loc pe raft
  • gospodar
  • calitate
  • szépvíz
Redactat de
Simó Veronika
  • colectare
  • frigider
  • lăptărie
Redactat de
Simó Veronika
  • Motivație
  • kézdi
  • succes
Redactat de
Pál Edit Éva
  • gospodar
  • șansă
  • ajutor
Redactat de
Pál Edit Éva